Konferens & paket

Oavsett om du är privatperson eller vill besöka oss tillsammans med dina kollegor på företaget så kan vi skräddarsy ett paket som ger dig lite mer. Tillsammans med Vatten Restaurang & Kafé och andra samarbetspartners kan vi erbjuda lösningar för det lilla- och stora företaget eller kompisgänget i en fantastisk miljö, full av inspiration.

Paket, privatpersoner:

PROVA PÅ AKVARELLMÅLERI

​Under två timmar kan du och dina vänner få handledning av en av museets pedagoger. Tillsammans utforskar ni akvarell som konstform och skapar egna verk. Läs mer här.

Vatten, färg, mat

Skäm bort dig själv och någon du gillar med en härlig weekend hos oss på Nordiska Akvarellmuseet och Vatten Restaurang & Kafé. Övernatta i en av våra gästateljéer, ät vällagad mat på Vatten, skapa något fint i vår Öppna verkstad och njut av kvalitativ samtidskonst. Läs mer här.

VISNING AV UTSTÄLLNINGARNA

Ta chansen att lära dig mer om de konstnärer och de utställningar som vi visar. Läs mer här.

BOENDEMÖJLIGHETER

I anslutning till museet finns våra gästateljéer som i mån av plats hyrs ut till privatpersoner. Mer information om dem finns här. ​I Skärhamn och dess närområde finns flera boendeanläggningar av hög kvalité. För samtliga övernattningsmöjligheter på Tjörn, kontakta Turistbyrån på telefon 0304-60 10 16 eller Tjörns kommuns hemsida.

Paket & konferens, företag:

KONFERENS 

Varför inte satsa på en konferens nära både havet och konsten. Tillsammans med restaurang Vatten Restaurang & Kafé kan vi skräddarsy en lösning för ditt företag eller organisation. Läs mer här.

INSPIRATIONSPAKET

Låt er inspireras och upptäcka nya sidor hos er själva och kollegorna i en workshop. Att måla tillsammans är ett sätt att öppna dörrar och att släppa lös den egna och gruppens kreativitet under ett pass på två timmar. Läs mer här.

VISNINGSPAKET

Nya dimensioner via konsten. Möt samtida och klassisk konst. Våra guider visar och berättar. Läs mer här.

BOENDEMÖJLIGHETER

I anslutning till museet finns våra gästateljéer som i mån av plats hyrs ut till privatpersoner och företag. Mer information om dem finns här. ​I Skärhamn och dess närområde finns flera boendeanläggningar av hög kvalité. För samtliga övernattningsmöjligheter på Tjörn, kontakta Turistbyrån på telefon 0304-60 10 16 eller Tjörns kommuns hemsida.

För övriga frågor, kontakta Nordiska Akvarellmuseet.

Välkommen!