Fredag 23.2 kl 20

Grund / Jens Lekman

Scen

Jens Lekman slog igenom med debutalbumet When I Said I Wanted To Be Your Dog 2004, och blev omedelbart en av Sveriges mest älskade indieartister, samtidigt som han hyllades världen över. Sedan dess har Lekman fått otaliga utmärkelser och lysande recensioner, samtidigt som han etablerat sig som en av Sveriges starkaste och mest pålitliga trubadurer, med magiska låtar där hans unika berättarstil och texter möter finurliga melodier. Sedan debuten har Lekman endast släppt två fullängdare, 2007 års Night Falls Over Kortedala och I Know What Love Isn’t som anlände 2012, men ständigt varit relevant och aktiv med EP-släpp och singlar.

Under 2017 var Jens Lekman tillbaka med sitt fjärde fullängdsalbum och nu gör han en exklusiv spelning på Nordiska Akarellmuseet i Skärhamn.

Entré: 200 kr (SLUTSÅLT)
Boka din biljett här!

Buss Göteborg–Skärhamn T&R: 100 kr
Boka bussbiljett här.

Information om konsertbuss
Göteborg–Kungälv–Skärhamn T&R

(Tiderna är ungefärliga)
Avgång Stora teatern i Göteborg kl 17.30
Stopp för påstigande vid Kungälvsmotet kl 17.45
Ankomst Nordiska Akvarellmuseet kl 18.30
-
Avgång Nordiska Akvarellmuseet kl 22.30
Stopp för avstigande vid Kungälvsmotet kl 23.15
Ankomst Stora teatern i Göteborg kl 23.30

Museet har kvällsöppet!
Fri entré mellan kl 17–20!

GÅ PÅ GRUND
Grund är ett konsertkoncept, producerat av Tjörns kommun, Vatten Restaurang & Kafé och Nordiska Akvarellmuseet. Idén är att erbjuda kvalitativ musik inom ett brett spektrum med spännande artister i en intim miljö till ett rimligt pris. Vi tror på spännande möten mellan artisten, lyssnaren och den omgivande naturen, där flashiga scenshower inte tillåts stå i vägen för musikens budskap. Vi tror att det är en bra grund att stå på.