Fredag 23.3 2018 kl. 20

Grund / Vasas flora & fauna

Scen

Det finlandssvenska indiepopbandet Vasas flora & fauna, idag beståendes av Mattias Björkas, Tina Kärkinen och Daniel Ventus, bildades redan 2012 och 2015 kom första skivan. På debutalbumet Släkt med Lotta Svärd avhandlade Vasas flora & fauna det österbottniska livets små och stora eskapader – berättat genom vackra, melankoliska sånger på finlandssvenska. Albumet gick rakt in i våra hjärtan och trion hyllades som en av 2015 års mest älskade debutanter.

Efter spelningar på festivaler som Way out West och Stockholm Musics & Arts kom det andra albumet Veneziansk afton i september 2017. Vi är stolta och glada över att kunna presentera Vasas flora & fauna som en del av Grund!

Entré: 200 kr
Boka din biljett här!

Buss Göteborg–Skärhamn T&R: 100 kr
Boka bussbiljett här.

Information om konsertbuss
Göteborg–Kungälv–Skärhamn T&R

(Tiderna är ungefärliga)
Avgång Stora teatern i Göteborg kl 17.30
Stopp för påstigande vid Kungälvsmotet kl 17.45
Ankomst Nordiska Akvarellmuseet kl 18.30
-
Avgång Nordiska Akvarellmuseet kl 22.30
Stopp för avstigande vid Kungälvsmotet kl 23.15
Ankomst Stora teatern i Göteborg kl 23.30

Museet har kvällsöppet!
Fri entré mellan kl 16–20!

GÅ PÅ GRUND
Grund är ett konsertkoncept, producerat av Tjörns kommun, Vatten Restaurang & Kafé och Nordiska Akvarellmuseet. Idén är att erbjuda kvalitativ musik inom ett brett spektrum med spännande artister i en intim miljö till ett rimligt pris. Vi tror på spännande möten mellan artisten, lyssnaren och den omgivande naturen, där flashiga scenshower inte tillåts stå i vägen för musikens budskap. Vi tror att det är en bra grund att stå på.