Certificate of Excellence tilldelas Nordiska Akvarellmuseet

Vi sträcker lite extra på ryggen och passar på att stoltsera med att Nordiska Akvarellmuseet har tilldelats Certificate of Excellence av TripAdvisor! Tack till alla er som lämnar era omdömen om oss – vi strävar hela tiden efter att du som besöker oss ska ha en så bra upplevelse som möjligt och era tankar är guld värda.

Vilka är det då som kan få denna utmärkelse? Såhär skriver TripAdvisor själva:

TripAdvisors Certificate of Excellence delas ut till utvalda boenden, sevärdheter och restauranger som konsekvent visar ett engagemang för god gästfrihet.

TripAdvisor använder en patentskyddad algoritm för att fastställa vilka som ska få Certificate of Excellence. Algoritmen tar hänsyn till antalet omdömen, deras kvalitet och hur länge sedan de skrevs samt synpunkter från resenärer som har skickats till TripAdvisor under en tolvmånadersperiod. Dessutom tas verksamhetens varaktighet och rankning i popularitetsindexet med i beräkningen. För att kvalificera sig för utmärkelsen Certificate of Excellence måste företagen bibehålla ett genomsnittligt TripAdvisor-betyg på minst fyra av fem, ha en särskild mängd omdömen och ha funnits med på TripAdvisor i minst 12 månader.

Vill du se vad andra tycker om oss eller lämna ditt eget omdöme? Du hittar oss på TripAdvisor genom att klicka här.