Gå på Grund!

NU HAR VI SLÄPPT BILJETTERNA TILL SOMMARENS GRUNDKONSERT MED FRIDA HYVÖNEN!

Musikserien Grund, som produceras av Tjörns kommun, Nordiska Akvarellmuseet och Vatten Restaurang & Kafé, startade förra våren. Efter fem genomförda konserter fortsätter nu serien. Vi tror på spännande möten mellan artisten, lyssnaren och den omgivande naturen. Vi tror att det är en bra grund att stå på. 

Hyllade artisten Frida Hyvönen har sedan debuten 2005 erövrat många hjärtan hos de som lyssnat på hennes pianosmyckade musik. Frida är känd som en förtrollande scenartist och komedienne, en stormig pianist och lysande textförfattare, en unik röst som talar från en tidlös inre plats. Med sin starka röst, personliga texter och genuina utstrålning har hon fått kritikerna att dela ut sina toppbetyg. 

I november 2016 släppte hon sin fjärde fullängdsskiva, som också är hennes första på svenska. Albumet fick namnet Kvinnor och barn och är en samling starka historier, berättade genom träffsäkra texter och dramatiska ljudkulisser. Albumet har mottagits med stor värme av en enad kritikerkår och spås redan bli en modern klassiker. Läs till exempel DN:s recension här. På Grammisgalan i februari 2017 fick hon pris för Årets kompositör och Årets Textförfattare.

Köp din biljett här!
För ytterligare info, se mer under "Aktiviteter" på vår hemsida eller klicka här.