Gå på Grund!

NU HAR VI SLÄPPT BILJETTERNA TILL HÖSTENS GRUND-KONSERT MED JOEL ALME!

I höst gästas Nordiska Akvarellmuseet av Joel Alme, född och uppväxt i Göteborg. Han har varit medlem i bandet Spring in Paris och spelade bas i Hästpojken, och debuterade som soloartist år 2008 med albumet A Master of Ceremonies

Sedan dess har han släppt ytterligare tre album, varav det senaste är hans första på svenska. Flyktligan, som albumet från 2015 heter, innehåller en samling personliga låtar om familjen och om uppväxten i Göteborg, som präglades av missbruk och sociala problem. 

Vissa känner även igen Joel Alme som artisten bakom låten Snart skiner Poseidon som sedan 2009 är fotbollslaget IFK Göteborgs inmarschlåt. 2015 var han också gäst i tv-programmet Jills veranda.

Köp din biljett här!
För ytterligare info, se mer under "Aktiviteter" på vår hemsida eller klicka här.

 

Vad är GRUND? Jo, det ska vi tala om:
​Grund är ett konsertkoncept som sedan våren 2016 produceras av Tjörns kommun, Vatten Restaurang & Kafé och Nordiska Akvarellmuseet. Idén är att erbjuda kvalitativ musik inom ett brett spektrum med spännande artister i en intim miljö till ett rimligt pris. Vi tror på spännande möten mellan artisten, lyssnaren och den omgivande naturen, där flashiga scenshower inte tillåts stå i vägen för musikens budskap. Vi tror att det är en bra grund att stå på.