GRUND + Joel Alme = Sant

Vi är så glada att kunna presentera att nästa artist i vår GRUND–serie är Joel Alme! Som soloartist debuterade han år 2008 och har sedan dess hunnit släppa fyra album – tre på engelska och det senaste, från 2015, på svenska. Flyktligan (som senaste plattan hette) hyllades av pressen och älskades av fansen. 

För de av våra Joel–fans som reser från Göteborg kör vi som vanligt en konsertbuss tur & retur! Mer information hittar du om du klickar här. Missa inte heller att museet har kvällsöppet och gratis entré för alla (vare sig man ska på spelningen eller ej) mellan kl 17–20.

KÖP DIN BILJETT SNART! Senast Grund–konserten sålde fort slut och det är så tråkigt att stå utan biljett.
Om du klickar här kommer du till bokningssidan.

VÄLKOMNA!

_____

GÅ PÅ GRUND
Grund är ett konsertkoncept, producerat av Tjörns kommun, Vatten Restaurang & Kafé och Nordiska Akvarellmuseet. Idén är att erbjuda kvalitativ musik inom ett brett spektrum med spännande artister i en intim miljö till ett rimligt pris. Vi tror på spännande möten mellan artisten, lyssnaren och den omgivande naturen, där flashiga scenshower inte tillåts stå i vägen för musikens budskap. Vi tror att det är en bra grund att stå på.