Höstlovstips från Expedition Bohuslän!

Den österländska draken är en symbol för lycka och förknippas med vatten, medan den västerländska är en symbol för ondska och mörker och sprutar eld. Myterna om onda och goda drakar sätter igång fantasin – kom och måla akvarelldrakar med oss på museet under höstlovet! Mer info om höstlovsverkstaden finns här: https://www.akvarellmuseet.org/aktivitet/hostlovsverkstad-1

Under höstlovet har du dessutom möjlighet att få ett litet akvarellkit med dig hem så du kan fortsätta måla drakar hemma! 

Våra vänner i Expedition Bohuslän hittar också på en massa spännande saker under höstlovet! Visste du tex. att vissa snöleoparder äter isglass på tisdagar? Att hajar sjunker om de slutar simma? Eller att Grace Kelly ägde tröjor från Bohus Stickning? Hos oss och våra vänner i Bohuslän finns det många oväntade saker att utforska och uppleva. Här kan du beskåda havets och naturens mästerverk. Möta vilda djur, världsunika hällristningar, konst i världsklass, spännande historia och en nationalpark under havsytan. Ett riktigt äventyr för dig som är nyfiken. Välkommen till Expedition Bohuslän!

Ladda ner appen för att se alla erbjudanden!

https://itunes.apple.com/us/app/id1236758966