Succén "Grund" fortsätter med Hanna Järver!

Fullt hus på årets första två Grundkonserter med Edda Magnason och Niki & The Dove. Nu hoppas vi på en tredje fullträff med Hanna Järver, fredag 30.9 kl 20.

Hannas musik är kontrastfylld. Texterna handlar om ambition och frustration, längtan och misslyckanden. De handlar om otrohet, ohälsosamma relationer och ilska över rådande normer. Det är Hollywood och en personlig dagbok på samma gång. 

2015 släppte Hanna låtarna Samma Gamla Himmel och Ingeting Skrivet som av SR:s P3 och flera inflyteleserika musikmedier utsågs till två av årets bästa låtar. Ett pophopp var därmed fött. Peppen nådde sitt klimax i slutet på året med singeln Anekdoter som fick Hannas hyllningskör att utbrista ord som ”pop-hit” och ”P3-hit” och ”Fuck you-finger”. Med en fri översättning av klassikern Koka-Kola Veins av The Tough Alliance charmade hon kort därefter brallorna av dem få som fortfarande tvekat. Den 27 april i år stillades vår hunger efter ännu mer, då Hanna släppte en ny EP vid namn “Närke” som togs emot med öppna armar både av kritiker och fans.

Missa inte gott folk! Läs mer här.