Ta bussen till vernissagen lördag 28 april!

Lördagen den 28 april bjuder vi in till invigning av utställningen Fusion. Det blir mingel, verkstad och konstnärssamtal – en riktig toppendag helt enkelt! Klicka här för att läsa mer om vernissagen.

I samband med öppningen av sommarens stora utställning bjuder vi i vanlig ordning på en gratis vernissagebuss mellan Göteborg och Skärhamn. Nytt för denna gång är att du enkelt anmäler dig genom ett formulär istället för att behöva e–posta! Läs mer om anmälan nedan.

55 platser, först till kvarn gäller!

Busstider (lördag 28.4)
Vi träffas kl. 12.15 utanför Clarion Hotel Post, Drottningtorget GBG

​AVGÅNG GÖTEBORG kl. 12.30
Beräknad ankomst ca. kl. 13.30 Nordiska Akvarellmuseet

​AVGÅNG SKÄRHAMN kl. 17.00 Nordiska Akvarellmuseet
Beräknad ankomst ca. kl. 18.00 Clarion Hotel Post, Drottningtorget

Vill du åka med vernissagebussen?
Klicka på länken nedan för att komma till anmälningsformuläret. I formuläret anger du namn, mailadress och telefonnummer – och därefter är du anmäld till vernissagebussen! Max 2 platser kan bokas per person.

Om bussen blir fullbokad kommer vi att skriva upp dig på en reservlista. I sådana fall kontaktar vi dig. 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANMÄLAN

OBS! Om du får förhinder! 
Får du får förhinder är det viktigt att du avregistrera dig så att platsen kan gå till någon annan. Du avregistrerar dig genom att gå in på samma länk som ovan och skriva in dina uppgifter igen, men denna gång även klicka i rutan "jag har förhinder och avregistrerar min anmälan". När du därefter trycker på "Skicka" kommer du att få samma svar som vid bokningen, men du har istället blivit avregistrerad. TACK!