Lärarvisningar

Som lärare är du välkommen att besöka museet utan din klass. Kanske är du nyfiken på hur ni kan arbeta kring aktuell utställning i din klass eller så vill du förbereda dig inför ett framtida besök. Vi hjälper dig gärna!

LÄRARVISNING

I samband med varje ny utställning erbjuds skolans lärare en kostnadsfri visning. Dessa förläggs vanligtvis vid två tillfällen under utställningsperiodens början och är speciellt utformade för dig som jobbar med undervisning. Någon av museets konstpedagoger berättar om utställningen, ger inspiration och tips på hur man kan arbeta med eleverna kring konsten som visas. Om du som lärare vill delta på någon av dessa visningar krävs ingen föranmälan – det är bara att dyka upp! Håll utkik efter aktuell information på museets hemsida eller kontakta museet om du vill veta mer.

Kommande lärarvisningar sker våren 2019.
Information kommer.

FORTBILDNING

Vill ni arbeta mer med konst och bild i ert lärarlag? Planerar ni ett tema på skolan eller vill ni få en fördjupning i den aktuella utställning som visas på museet? Kontakta oss med era idéer och önskemål så arrangerar vi en inspirerande studiedag för ert arbetslag. Upplägg skräddarsyr vi efter era behov.

​Pris: 295 kr/ person (inkl. entré till utställningen, material och arbete tillsammans med konstpedagog)