Torsdag 27.9 2018 kl. 19

En s(c)en torsdag: Kurvatur + Solo

Danskompaniet Spinn
Scen

En s(c)en torsdag är ett helt nytt koncept producerat av Nordiska Akvarellmuseet, Vatten Restaurang & Kafé och Tjörns kultur- och teaterförening. Vi vill göra torsdagskvällarna till en anledning att mötas för att dela kulturupplevelser av alla dess slag!

Denna premiärkväll bjuder vi in till en kväll med två föreställningar av Danskompaniet Spinn! Förbered dig på överraskande scenkonst och en alldeles speciell kulturkväll.

SOLO
I föreställningen Solo leker Spinns dansare Aloun Marchal med rullstolen och med våra förutfattade meningar om vad den är och hur den används.

KURVATUR
Två dansare utmanar balanspunkten sinsemellan. Kurvor, linjer, bågar, avstånd och möten, allt finns i en slingrande asymmetrisk duett med Emilia Wärff och Malin Rönnerman. Danskompaniet Spinn fortsätter att utveckla danskonsten och sätta kropp och rörelse i fokus i ett nytt verk för nya platser.​

Pris:
150 kr 
100 kr för alla under 26 år samt för medlemmar i Tjörns kultur- och teaterförening.

Boka:
Köp biljett här.

Kvällens erbjudande hos Vatten Restaurang & Kafé: 
Vatten Sandwich 100 kr
Öl eller alkoholfritt alternativ 50 kr
Öppet från kl. 18, så kom gärna tidigt för att fylla magen!

EN S(C)EN TORSDAG
En plats, en scen, en torsdagskväll kl. 19 – och varför inte något gott i glaset? Tillsammans möts vi på Vatten Restaurang & Kafé för att ta del av ett lustfyllt program av kultur i alla dess former. Här får humor, teater och mat plats med poesi, dans och konst. En s(c)en torsdag är ett koncept producerat av Nordiska Akvarellmuseet, Vatten Restaurang & Kafé och Tjörns kultur- och teaterförening och vi vill göra torsdagskvällarna till en anledning att mötas för att dela upplevelser. Och, ha trevligt förstås.

En s(c)en torsdag presenterar 2018:
27.9 – Kurvatur + Solo med Danskompaniet Spinn
18.10Patriarkatets för- och nackdelar med Elinor Svensson​
1.11 –​ Thunderstruck med Stina Nyberg