Fredag 8.3 2019 kl. 20

Grund / El Perro Del Mar

Scen

Sedan debuten 2005 med albumet Look! It's El Perro Del Mar har Sarah Assbring under namnet El Perro Del Mar ständigt utforskat nya musikaliska vägar och utvecklats i sitt experimentella, melankoliska popsound. Det går att i hennes album hitta inslag av alltifrån rock till både klassiska och elektroniska toner och hennes låtar räds inte livets tyngre och mörkare teman. Den senaste skivan KoKoro, som släpptes 2016, är hennes femte album och hon är just nu aktuell med sin nya EP We Are History

Den 8 mars, på den internationella kvinnodagen är vi stolta att kunna presentera El Perro Del Mar som årets första Grund-artist!

Entré: 200 kr
Köp biljett här

Buss Göteborg–Skärhamn T&R fredag: 100 kr
Köp biljett här

Information om fredagens konsertbuss Göteborg–Kungälv–Skärhamn T&R
(Tiderna är ungefärliga)
Avgång Stora teatern i Göteborg fredag 8.3 kl. 17.30
Stopp för påstigande vid Kungälvsmotet kl. 17.45
Ankomst Nordiska Akvarellmuseet kl. 18.30
-
Avgång Nordiska Akvarellmuseet fredag 8.3 kl. 22.30
Stopp för avstigande vid Kungälvsmotet kl. 23.15
Ankomst Stora teatern i Göteborg kl. 23.30

Museet har kvällsöppet!
Fri entré mellan kl. 16–20!

VATTEN RESTAURANG & KAFÉ ÄR TILLFÄLLIGT STÄNGT
Det går därför inte att boka bord i samband med fredagens konsert med El Perro Del Mar. För den som är hungrig kommer det dock att serveras soppa, bröd och folköl, samt kaffe/te och kaka i museets café, både före och efter konserten!

GÅ PÅ GRUND
Grund är ett konsertkoncept, producerat av Tjörns kommun, Vatten Restaurang & Kafé och Nordiska Akvarellmuseet. Idén är att erbjuda kvalitativ musik inom ett brett spektrum med spännande artister i en intim miljö till ett rimligt pris. Vi tror på spännande möten mellan artisten, lyssnaren och den omgivande naturen, där flashiga scenshower inte tillåts stå i vägen för musikens budskap. Vi tror att det är en bra grund att stå på.