Jobba hos oss

SOMMARPERSONAL, RECEPTION

Välkommen att välkomna!

Vi söker dig som tillsammans med oss vill skapa en härlig upplevelse för våra besökare på Nordiska Akvarellmuseet.

En receptionist hos oss arbetar med klassiska receptionsuppgifter som att möta besökare, hantera kassa, samt informera gäster. Det krävs att man är flexibel och kan svara på alla möjliga frågor från både svenska och internationella besökare. Våra receptionister arbetar även med försäljning i museibutiken och ansvarar för att butiken är fräsch och inspirerande.

Vi värderar högt att du är kommunikativ, noggrann och strukturerad. Du ska gilla att jobba med besökare och kunder – det är självklart för dig att hålla en hög servicenivå och ett gott värdskap. Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Ytterligare språk som till exempel tyska och franska är meriterande. Du som söker behöver vara 18 år fyllda i maj 2020. Du ska kunna jobba hela juli och första halvan av augusti samt enstaka dagar i maj, juni och andra halvan av augusti.

Nordiska Akvarellmuseet är ett centrum för nordisk och internationell konst baserat på vattenfärgstekniker. Museet är beläget alldeles vid havet i Skärhamn på den vackra ön Tjörn, 7 mil norr om Göteborg. Museets vision är att bli det mest nyskapande konstmuseet i Europa och vår målsättning är att våra besökare alltid ska vilja komma tillbaka till oss.

Skicka ditt CV och ett personligt brev till Camilla Schön, receptionsansvarig, på rec@akvarellmuseet.org. Skicka in din ansökan idag, urval sker löpande.

Kontakt
Camilla Schön
Receptionsansvarig
Tel. 0304–60 00 80
rec@akvarellmuseet.org