Jobba hos oss

Nordiska Akvarellmuseet söker guider

Vi söker dig som är intresserad av att prata om konst inför publik och guida våra utställningar. Som guide håller du i allmänna visningar och presenterar pågående utställningar för besökare, framförallt på helgtid. Tjänsten är bäst lämpad för dig som är i behov av extrajobb, eftersom arbetet främst är förlagt på timmar vid behov.

Om dig

Du tycker om att jobba med människor och har ett intresse för konst. Du har erfarenhet av att tala inför grupp och har ett intresseväckande och entusiasmerande sätt. Du ska kunna möta såväl barn som vuxna, såväl enskilda besökare som större grupper. Du är utåtriktad, initiativrik, flexibel och har en god känsla för service. Du är glad och trygg och kan berika vår verksamhet.

Om oss

Nordiska Akvarellmuseet är ett centrum för nordisk och internationell konst baserat på vattenfärgstekniker. Museet är beläget alldeles vid havet i Skärhamn på den vackra ön Tjörn, 7 mil norr om Göteborg. Museets vision är att bli det mest nyskapande konstmuseet i Europa och vår målsättning är att våra besökare alltid ska vilja komma tillbaka till oss.

Ansök

Skicka ditt CV och ett personligt brev till Jonte Nynäs, pedagogisk ledare, på jonte.nynäs@akvarellmuseet.org. Ange ”Guide” i ämnesraden.