Jobba hos oss

NU SÖKER VI VIKARIERANDE KONSTPEDAGOG!

Nordiska Akvarellmuseet är ett centrum för nordisk och internationell konst baserat på vattenfärgstekniker. Utifrån utställningarna finns en kraftfull verksamhet i form av pedagogiskt utvecklingsarbete. Kontakterna med utbildning, kulturturism och forskning är också prioriterade.

Om du tror att konsten är en kunskapsväg är du den vi söker. Vi vill att du har en högskoleexamen med konstvetenskaplig och/eller konstnärlig inriktning, genuint intresse för samtidskonst och pedagogiskt utvecklingsarbete. Du har erfarenhet av att arbeta med grupper och möta barn, unga och vuxna i både samtal om konst och verkstadsarbete. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, där lyhördhet och samarbetsförmåga är viktigt. Du behöver ha grundläggande datakompetens i ord- och bildhantering och god förmåga att uttrycka dig i skrift.

Du kommer att ingå i ett arbetslag där vi samarbetar i ett flexibelt arbetsklimat samtidigt som du självständigt lägger upp och genomför ditt eget arbete. En stor del av arbetet består i att arbeta med grupper och möta barn, unga och vuxna i både samtal om konst och verkstadsarbete. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att vara museets samarbete med skolan. Parallellt med arbetet med grupper ingår också projektledning, dokumentation och kommunikation i din tjänst.

Vi vill ha din ansökan senast 9 januari 2018.
Tillträde sker 26 februari 2018 och vikariatet sträcker sig fram till 28 februari 2019. Arbetet är förlagt på heltid.

Låter detta som något för dig?
Skicka din ansökan med e-post senast 9 januari 2018 till: jonte.nynas@akvarellmuseet.org
Vi vill att ansökan ska bestå av en PDF och innehålla CV samt personligt brev. Vid förfrågan ska referenser kunna lämnas. 

Har du frågor?
Kontakta Jonte Nynäs, pedagogisk ledare
jonte.nynas@akvarellmuseet.org
0304 600092 / 0703 133174

_____

Ibland är vi i behov av extrapersonal i vår reception eller i vår Öppna verkstad. Skicka gärna en intresseanmälan till info@akvarellmuseet.org.