Jobba hos oss

VI SÖKER GUIDE

Nordiska Akvarellmuseet är ett centrum för nordisk och internationell konst baserat på vattenfärgstekniker. Museet skall vara en plats för möten mellan konst, människor och natur. Sedan starten har konst i världsklass visats, bland andra Salvador Dali, Bill Viola, Louise Bourgeois och svenska favoriter som Elsa Beskow, Anders Zorn och Lars Lerin. ​Utöver utställningsverksamheten har museet en bred pedagogisk verksamhet och ett stort utbud av kulturarrangemang.

Vi söker dig som är intresserad av att prata om konst inför publik och guida våra utställningar. Perioden september till april har vi tre guidningar per vecka, sommartid fyra tillfällen per dag. Som guide är du timanställd och arbetar utifrån schema vid behov.

Du tycker om att jobba med människor och har ett intresse för konst. Du har erfarenhet av att tala inför grupp och du bör ha ett intresseväckande och entusiasmerande sätt. Du ska vara duktig på att möta såväl barn som vuxna, såväl enskilda besökare som större grupper. Du är utåtriktad, initiativrik, flexibel och har en god känsla för service. Du är glad och trygg och kan berika vår verksamhet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, där lyhördhet och samarbetsförmåga är viktigt. Om du talar fler språk än svenska är det meriterande. 

Tillträde sker 9 februari 2018.

Låter detta som något för dig?
Skicka din ansökan med e-post senast 29 januari 2018 till: jonte.nynas@akvarellmuseet.org
Vi vill att ansökan ska bestå av en PDF och innehålla CV samt personligt brev. Vid förfrågan ska referenser kunna lämnas.

Har du frågor?
Kontakta Jonte Nynäs, pedagogisk ledare
jonte.nynas@akvarellmuseet.org
0304 600092 / 0703 133174

_____

Ibland är vi i behov av extrapersonal i vår reception eller i vår Öppna verkstad. Skicka gärna en intresseanmälan till info@akvarellmuseet.org.