Lördag 25 augusti – trafikinformation i samband med Tjörn Triathlon

Lördag 25 augusti 2018 arrangeras SM Tenson Tjörn Triathlon i Skärhamn. För att denna tävling ska kunna genomföras på ett säkert sätt kommer flera vägar på Tjörn att vara avstängda under lördagen mellan kl. 8.30–17.00.

Detta påverkar dessvärre även de besökare som planerar att ta sig till Nordiska Akvarellmuseet med bil under lördagen. Räkna med att det tar längre tid än vanligt att ta sig till museet, då flera vägar och parkeringar (inklusive den utanför museet) är avstängda. I Skärhamn omfattar avstängningen området från Thai Kitchen till Aröd, från Märkestens Kvarn till Röavallen, hela Södra hamnen, Havsporten och del av Idrottsvägen (från Sagabiografen och ca. 100 meter in).

Tjörn Triathlons hemsida skriver de mer om trafiksituationen under lördagen 25 augusti. Du kan även klicka här för att ladda ner en karta över vilka vägar som är avstängda samt tillgängliga parkeringar.​

_____

Vi välkomnar såklart våra besökare att komma till museet trots den begränsade framkomligheten! Tjörn Triathlon är en folkfest utan dess like och under lördagen anordnas även Akvarelltriathlon – en alldeles speciell aktivitet för hela familjen!