Parkering under helgen 10–11 augusti

Det sjuder av aktivitet på Tjörn och helgen v. 32 är inget undantag. Under helgen 10–11 augusti är det dags för två stora aktiviteter i Skärhamn, nämligen cykeltävlingen Tjörnrundan och barn- och ungdomsfestivalen Frivolt! Detta är såklart väldigt roligt, men innebär också att parkeringsmöjligheterna i Skärhamn och vid museet påverkas.

Under lördagen 10 augusti kommer Södra hamnen (där Nordiska Akvarellmuseet ligger) att vara avstängt för biltrafik mellan kl. 8.30–13.00. Under detta tidsspann parkerar man med fördel vid Tjörns kommunhus, Sagabiografen eller vid Tjörns Sparbanks Arena (Röavallen). Detta beror på att start- och målområde för Tjörnrundan är beläget i Södra hamnen.

Med anledning av festivalen Frivolt kommer även parkeringen vid Smedjan (ovanför Gråskärsbadet, stranden vid museet) att vara avstängd för trafik 9–12 augusti.

Ha detta i åtanke när ni beger er mot Skärhamn! Vi önskar er varmt välkomna till oss i helgen – missa inte att vi både har workshop på bryggan i samband med Västerhavsveckan och bjuder på klippmåleri som en del av Frivolt!