Stängt för utställningsbyte 14–26.9 2020

Hösten nalkas och med den en ny höstutställning. Utställningen Andreas Eriksson – Från skiss till vävnad är på ingång och kvar blir även utställningarna Fauna, med Lars Lerin och Bruno Liljefors, och Kroppens tunna skal, med Maria Nordin. Dessutom utlovas ett urval ur museets samling, som kommer att visas på museets övre plan.

Medan vi byter utställningar håller museet stängt 14–26 september 2020. Under denna period hänger vi konst, renoverar, bygger nytt, målar om och finputsar allt för att slutligen kunna öppna museet igen 27 september 2020. Vi kommer inte att bjuda in till någon vernissage denna gång, men ni är varmt välkomna att besöka oss söndag 27 september och därefter tisdagar–söndagar kl. 11–16. Se alla våra öppettider här.

Vi hoppas att du känner dig trygg att besöka oss i höst. De kallare årstiderna är speciella på Nordiska Akvarellmuseet och Tjörn. Det är samma plats, men ändå inte. I skiftet mellan sommar och höst händer något. En charmig mystik kryper fram. Det är lugnet efter stormen. Vi rekommenderar ett besök till dig som vill upptäcka konsten i din egen takt och uppleva ett dramatiskt men rogivande landskap.

Om du vill läsa mer om våra smittskyddsåtgärder, klicka här.

Väl mött!