Konferens & grupper

Om ni är en grupp privatpersoner eller ett sällskap av kollegor som vill besöka oss tillsammans är ni välkomna att höra av er till oss.

LOKALER​

 

Vi har två lokaler som är tillgängliga för uthyrning – Samlingssalen och Fria verkstaden.

Samlingssalen
Vår största lokal kan användas för såväl slutna som publika arrangemang. Samlingssalen rymmer en sittande publik om maximalt 180 personer och är bland annat utrustad med ett enklare ljudsystem och projektor.

Fria verkstaden
Denna lokal lämpar sig för mindre grupper som behöver en yta för slutna sammanhang. Fria verkstaden rymmer maximalt 25 personer och har en separat ingång vid museets parkering. Här finns bland annat tillgång till toalett, kaffekokare och projektor (vid förfrågan).

För mer information, prisuppgifter eller bokningsförfrågan, kontakta
info@akvarellmuseet.org

AKTIVITETER

 

Prova på akvarell
Under två timmar kan du och din grupp få handledning av en av museets pedagoger. Vi tittar på aktuell utställning tillsammans och ni får en introduktion till akvarellmåleriet.

Visning
Vi erbjuder separata visningar, på svenska eller engelska. Våra guider ger en personlig fördjupning i den konst som presenteras på museet.

För mer information, prisuppgifter eller bokningsförfrågan gällande aktiviteter, kontakta info@akvarellmuseet.org

_____

För önskemål om mat eller fika i samband med ert besök, kontakta Vatten Gourmet & Café. Kontaktuppgifter och mer information hittar du om du klickar här.

Letar ni boende? Klicka här för att läsa mer om våra gästateljéer.