Hoppa till huvudinnehåll
Avtryck Tjörn: Baywatch

På scen

Avtryck Tjörn: Baywatch

  • Samlingssalen (Nordiska Akvarellmuseet)
Två personer på varsin badvaktarstol, iklädda röda badkläder, tittandes i kikare. Svart bakgrund.

info

Med: PotatoPotato

Baywatch utspelar sig i två badvaktarstolar med publiken placerade runtomkring i solstolar. Två skådespelare lånar den gamla 90-tals tv-seriens huvudkaraktärer Mitch och CJ´s kostymer, namn och persongalleri och samtalar under två timmar om livets prövningar, skvaller, filosofiska funderingar och vardagliga händelser. Samtidigt finns ett ständigt hot om fara och det är varmt som i juli.

Föreställningen är helt improviserad och bygger på ett långt arbete där skådespelarna undersökt det vardagliga samtalets poetiska potential och vad det innebär att lära känna varandra på djupet. Baywatch är ett djupt personligt och ofiltrerat samtal där publiken får en chans att tjuvlyssna.

Av och med: Jenny Möller Jensen, Mattias Lech
Regi och koncept: Freja Hallberg
Längd: 2 timmar (ingen paus)

Entré: 200 kr
Köp din biljett här

Arr. Tjörns kommun & Nordiska Akvarellmuseet

Kontakt

Isabelle Felczak, Kultursamordnare Tjörn: isabelle.felczak@tjorn.se / 0304–60 11 85

AVTRYCK TJÖRN 7–9 OKTOBER

En helg på hösten i vecka 40 är det scenkonstfestival på Tjörn. Då blir det scenkonst för alla åldrar på olika platser på Tjörn. Scenkonstfestivalen bjuder på nya upplevelser och vidgar vyer genom berättande, performance, musik, dans, teater och mycket mer! Köp ett festivalpass och gå på allt eller välj en favoritföreställning.

Läs mer och se hela programmet
Text "Avtryck Tjörn"