Torsdag 21.2 2019 kl. 19

En s(c)en torsdag / Shanthi med H

Humorföreställning med Shanthi Rydwall-Menon
Scen

En s(c)en torsdag är ett koncept producerat av Nordiska Akvarellmuseet, Vatten Restaurang & Kafé och Tjörns kultur- och teaterförening. Vi vill göra torsdagskvällarna till en anledning att mötas för att dela kulturupplevelser av alla dess slag!

SHANTHI MED H
I humorföreställningen ”Shanthi med H” tar komikern Shanthi Rydwall-Menon med er på en resa genom mellanförskapets land och gränsland. Hon är adopterad från Indien, har en mamma från Sverige och en pappa som är halvindier. Hon växte upp som den enda mörkhyade i sitt område och har ett icke svenskklingande namn. Ett namn som dessutom ingen kan stava till.
Hon ser sig själv som svensk men gör andra det?

"Med på scenen" har hon även med sina närmaste "vänner", diverse kändisar såsom Petra Mede, Gudrun Schyman, Claire
Wikholm, Leif Gw Persson och Laleh och hennes döda farfar som hon ofta frågar varför det är så svårt att vara Shanthi med H.

Biljettpris: 170 kr, 120 kr medlem/Scenpass, 100 kr under 26 år
Köp biljett här

Mer info: www.tjorn.riksteatern.se
I mån av plats går det att köpa biljett på plats i entrén från kl 18.00.

EN S(C)EN TORSDAG
En plats, en scen, en torsdagskväll kl. 19. Tillsammans möts vi för att ta del av ett lustfyllt program av kultur i alla dess former. Här får humor, teater och mat plats med poesi, dans och konst. En s(c)en torsdag är ett koncept producerat av Nordiska Akvarellmuseet, Vatten Restaurang & Kafé och Tjörns kultur- och teaterförening och vi vill göra torsdagskvällarna till en anledning att mötas för att dela upplevelser. Och, ha trevligt förstås.

En s(c)en torsdag presenterar 2019:
21.2 – Shanthi med H
14.3 – Drottningsylt med Josefinito och Robert Noack
2.5 – Sara Granér och Brita Björs