Inställt 13.3 2020

Flygande blåbär!

Upptäck konst med din bebis
Verkstäder

Bebisar och vuxna är välkomna till Nordiska Akvarellmuseet för att testa på att skapa konst tillsammans. Kom så skapar vi ett blåbärslila kreativt kaos! En experimentverkstad för de allra minsta barnen (6–24 månader) och deras vuxna.
Möjlighet att välja mellan fyra tillfällen:
Tisdag 10:e mars
Onsdag 11:e mars
Torsdag 12:e mars
Fredag 13:e mars

Pris:
120 kr
I priset ingår också entré till museets utställningar under dagen. Betalning sker efteråt i museets reception. Föranmälan krävs.

Boka:
Klicka här för att komma till bokningssidan
(Din bokning avser ett vuxen/barn-par.
En bokning = ett barn 6–24 mån + vuxen)

(Eventuell avbokning sker genom bokningssidan)

Frågor?
Mejla linnea.axelsson@akvarellmuseet.org

_____

PRAKTISK INFORMATION:

Material & Klädsel
Vi kommer på ett lekfullt sätt arbeta med blåbär, vatten och växtpapper på en stor golvyta i experimentverkstaden på museets övre plan. Blåbär är både giftfritt och ätbart – perfekt målarmaterial för bebisar som gärna undersöker allt genom att stoppa det i munnen. Blåbär har dessutom starkt pigment som ger vackra fläckar – tänk därför på att klä ditt barn i oömma kläder som får bli smutsiga! Tänk också på att ta med ytterligare en uppsättning kläder som ditt barn kan byta till och ha på sig efteråt.

Tänk på att komma i god tid!
Det är viktigt att komma i tid, kl. 10.30, för att bli insläppt, då verkstaden pågår innan museet öppnar för allmänheten. Tanken är att det skall finnas tid till både förberedelser och eftersnack inom ramen för den avsatta tiden. Vi avslutar tillsammans och tittar på ett par verk i aktuell utställning.

Hiss / Skötbord / Amning​
Hiss till övre plan finns för den som vill ta med sig barnvagnen upp till verkstaden. Skötbord finns i HWC på nedre plan. Vattenkokare finns att låna i verkstaden, dock finns ingen mikrovågsugn. En soffa där man kan sitta och amma finns på museets övre plan.