Hoppa till huvudinnehåll
Hitta parkering

aktuellt

Hitta parkering

  • Uppdaterad
Karta över Södra hamnen i Skärhamn och parkeringsplatser

Under sommaren är det fullt av liv i Skärhamn! I hamnen lägger båtar till, stranden fylls av badgäster och museet tar emot konstintresserade besökare från när och fjärran. Inte sällan har många tagit sig till Skärhamn med bil. Utanför museet finns 29 parkeringsplatser, varav 4 är reserverade för rörelsehindrade med utfärdat tillstånd. När många besöker oss kan det bli trångt på parkeringen, men på 5–10 minuters promenadavstånd går det allt som oftast att hitta lediga platser som dessutom bjuder på vackra gångstråk till museet.

För att veta var du bäst parkerar när du reser med bil till museet kan du kika på vår karta, du ser den på bild nedan och kan klicka här för att få den som PDF. På kartan hittar du parkeringsplatser i området kring museet samt information om hur lång tid parkeringstiden på respektive plats är.

För information om allmänna parkeringsplatser på Tjörn kan du besöka Tjörns kommuns hemsida. Parkeringsplatserna på ön är gratis, men tidsbegränsade. Du kan även kontakta Tjörns Turistbyrå om du har frågor.

Välkommen till Tjörn och Nordiska Akvarellmuseet!

Evenemang på Tjörn

Trafiken till Nordiska Akvarellmuseet kan påverkas av evenemang som äger rum på ön. Ta gärna en titt på programmet när du planerar ditt besök – kanske hittar du fler saker att göra när du är i krokarna!

Evenemang på Tjörn
Två barn springer på en brygga bredvid en röd sjöbod, sommartid