Gästateljéer

På Bockholmen, mittemot museet, står fem gästateljéer med fötterna i vattnet. Här får våra övernattande gäster möjlighet till såväl vila som inspiration med direkt närhet till museet.

Ateljéerna används i första hand för konstnärlig och konstvetenskaplig forsknings- och utvecklingsverksamhet. Västra Götalandsregionen förlägger internationella gästateljéprogram hit och de används också till museets eget kortstipendium 7 Dagar. Ateljéerna kan även hyras av konstnärer, kursdeltagare och privatpersoner.

Ateljéerna är 52 kvadratmeter stora, har ett sovloft med två sängar (90 cm). ​Antalet sängplatser i respektive ateljé är maximalt två och får inte utökas med extrabäddar eller dylikt. Det finns arbetsbord, stolar, soffa och pentryavdelning med kokplattor, ugn, köksutrustning, kylskåp, dusch och wc. Vi månar om våra ateljéer och marken runtomkring och det är inte tillåtet för båtar att lägga till vid våra ateljéer. Självhushållning gällande mat & dryck, sänglinne, handdukar samt städning vid avresa.

Priser & tider
1 november–31 mars: 900 kr / ateljé & dygn
1 april–31 oktober: 1 100 / ateljé & dygn​

​Incheckning / Utcheckning:
kl. 13 / kl. 11

OBS! Under perioden 23 december–2 januari är ateljéerna ej tillgängliga för uthyrning.

Bokningsförfrågan:
info@akvarellmuseet.org