Hoppa till huvudinnehåll

8 maj–4 september 2022

René Magritte: Idéernas laboratorium

För René Magritte var papper en källa till nöje och han använde det som ett laboratorium för idéer. Trots detta, är verken på papper knappt utforskade, även om de ligger till grund för hans måleri. Att veta mer om dem gör det lättare att förstå hur hans idéer utvecklats.
Nordiska Akvarellmuseet

8 maj–4 september 2022

René Magritte

René Magrittes gåtfulla, surrealistiska bildvärld, där givna sanningar och våra invanda föreställningar ifrågasätts, presenteras under sommaren 2022 på Nordiska Akvarellmuseet. Utställningen kommer att omfatta närmast 250 verk, varav några aldrig tidigare visats för allmänheten. Genom att studera detta stora utbud får besökaren möjlighet att upptäcka hemligheterna hos mysteriernas mästare.

René Magritte / Idéernas laboratorium
Magritte

Allmänna visningar

Under sommaren 2022 kan vi inte hålla allmänna visningar på Nordiska Akvarellmuseet. Istället erbjuds du som besöker oss en rad andra möjligheter till fördjupning.

Läs mer
Jonte guidar

Nyheter

Ny hemsida

Vi har förnyat vår hemsida. Vår förhoppning är att den är både användarvänlig och inspirerande för dig som besöker den. Innehållet kommer att uppdateras och fyllas på löpande.

Läs mer
Museet